Informacije

Združenje vzdrževalcev golf igrišč Slovenije

Slovenian Greenkeepers Association

Ulica Milana Majcna 16, 1000 Ljubljana
Slovenia, Europe

Kontaktna oseba/contact person:
Boštjan Zupan (predsednik/chairman)

mobile: + 386 (0)31 202 627

E-mail: info@zvgis.si

 
 
 

Objave

Objave

OBJAVA DNEVI IZOBRAŽEVANJ 2021:

Spoštovani člani, obveščamo vas, da žal tudi letos ne bomo mogli izpeljati naših tradicionalnih Dnevov izobraževanj. Program, predavatelji, sponzorji in hotel je bil potrjen, z objavo smo čakali, do konca, vendar nam trenutno spet slabše razmere z covidom, žal ne dopuščajo kakovostne izvedbe konference, tako kot smo si jo zamislili. Hvala za vaše razumevanje in podporo tekom leta.

Dear members, we would like to inform you that unfortunately we will not be able to hold our traditional Education Days this year either. The program, lecturers, sponsors and the hotel were confirmed, we waited until the end with the announcement, but currently the situation with covid is worse again and unfortunately it doesnt allow us to proceed with final preparations on the conference, as we planned. Thank you for your understanding and support throughout the year.
We promise that next year we will prepare a great program with even better speakers and we all will be able to enjoy in their presentations on Days of Education 2022!

 

 

 

Odgovorno vzdrževanje golf igrišč / Responsible Golf Course Management.

 
 
 

LANGUAGES:

 
 
 

12. Don Harradine Memorial Trophy

12. Don Harradine Memorial Trophy

21.09.2011

12. Don Harradine Memorial Trophy je letos potekal v Avstriji na golf igrišču Kossen, blizu Kitzbuhel-a. Igrišče z 18 luknjami in dolžino 5.645 m so zgradili leta 1988.

Na turnirju so se med seboj pomerili vzdrževalci golf igrišč iz 4 držav: Avstrije, Nemčije, Švice in Slovenije. Zmagal je že četrto leto zapored Peter Shaw iz Nemčije s 30 bruto točkami. Drugo mesto je zasedel Bernhard Kreier s 27 bruto, tretji je bil Steven Tierney s 26 bruto.

Slovenijo so zastopali Gorazd Nastran, Dino Kalender in Darko Cecelja. V bruto seštevku je Gorazd s 5 bruto točkami osvojil 13. mesto, Dino s 2 bruto točkama 50.mesto in Darko s 0 bruto točkami 52.mesto. V netu seštevku Gorazd s 23 neto točkami 7. mesto, Darko s 21 neto točkami 11. mesto in Dino s 20 neto točkami 13. mesto.

 

Čestitke zmagovalcu!

 

Prihodnji Don harradine Memorial Trophy po potekal v Švici na golf igrišču Arosa (http://www.golfarosa.ch/), ki leži na nadmorski višini 1800 m.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.