Informacije

Združenje vzdrževalcev golf igrišč Slovenije

Slovenian Greenkeepers Association

Ulica Milana Majcna 16, 1000 Ljubljana
Slovenia, Europe

Kontaktna oseba/contact person:
Boštjan Zupan (predsednik/chairman)

mobile: + 386 (0)31 202 627

E-mail: info@zvgis.si

 
 
 

Objave

Objave

OBJAVA DNEVI IZOBRAŽEVANJ 2021:

Spoštovani člani, obveščamo vas, da žal tudi letos ne bomo mogli izpeljati naših tradicionalnih Dnevov izobraževanj. Program, predavatelji, sponzorji in hotel je bil potrjen, z objavo smo čakali, do konca, vendar nam trenutno spet slabše razmere z covidom, žal ne dopuščajo kakovostne izvedbe konference, tako kot smo si jo zamislili. Hvala za vaše razumevanje in podporo tekom leta.

Dear members, we would like to inform you that unfortunately we will not be able to hold our traditional Education Days this year either. The program, lecturers, sponsors and the hotel were confirmed, we waited until the end with the announcement, but currently the situation with covid is worse again and unfortunately it doesnt allow us to proceed with final preparations on the conference, as we planned. Thank you for your understanding and support throughout the year.
We promise that next year we will prepare a great program with even better speakers and we all will be able to enjoy in their presentations on Days of Education 2022!

 

 

 

Odgovorno vzdrževanje golf igrišč / Responsible Golf Course Management.

 
 
 

LANGUAGES:

 
 
 

Prvenstvo Združenja, Otočec

Prvenstvo Združenja, Otočec

14.09.2012

Turnir je bil zelo dobro obiskan saj nas je igralo kar 20, veliko je bilo tudi tistih, ki še ne igrajo in so prišli navijati za svoje favorite. Glavna sponozorja turnirja sta bila Golfarna in Pernod Ricard, ki sta poskrbela za nagrade, Pernod Ricard tudi za brhki hostesi, ki sta dogajanje popestrili z degustacijo Ballantines-a.

Še enkrat hvala vodji igrišča Blažu Gutmanu in ekipi za odlično pripravljeno igrišče, na katerem smo zelo uživali in se veselili ob dobri igri. Blaž se je izkazal tudi kot odličen gostitelj, saj je poskrbel za vrhunski golaž po prvih devetih luknjah in kasneje po odigrani igri za čevapčiče, ter cviček, ki nam je še posebej prijal.

Večer smo zaključili s petjem ob igranju odličnega harmonikaša.

Nagrajenci:

1.bruto: Babnik Aleš 25

2.bruto: Skubin Stojan 22

3.bruto: Klanjšček Miran 15

 

1.neto: Širovnik Damjan 44

2.neto: Kalender Dino 41

3.neto: Ziško Andrej 37

Najdaljši udarec je uspel Pavel Staniču, najbližje zastavici (po žrebu) Kalender Dino.

 

Čestitke vsem!

Na Otočec se zagotovo še vrnemo!

 

Foto: Bernard Munič

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.