Informacije

Združenje vzdrževalcev golf igrišč Slovenije

Slovenian Greenkeepers Association

Ulica Milana Majcna 16, 1000 Ljubljana
Slovenia, Europe

Kontaktna oseba/contact person:
Boštjan Zupan (predsednik/chairman)

mobile: + 386 (0)31 202 627

E-mail: info@zvgis.si

 
 
 

Objave

Objave

OBJAVA DNEVI IZOBRAŽEVANJ 2021:

Spoštovani člani, obveščamo vas, da žal tudi letos ne bomo mogli izpeljati naših tradicionalnih Dnevov izobraževanj. Program, predavatelji, sponzorji in hotel je bil potrjen, z objavo smo čakali, do konca, vendar nam trenutno spet slabše razmere z covidom, žal ne dopuščajo kakovostne izvedbe konference, tako kot smo si jo zamislili. Hvala za vaše razumevanje in podporo tekom leta.

Dear members, we would like to inform you that unfortunately we will not be able to hold our traditional Education Days this year either. The program, lecturers, sponsors and the hotel were confirmed, we waited until the end with the announcement, but currently the situation with covid is worse again and unfortunately it doesnt allow us to proceed with final preparations on the conference, as we planned. Thank you for your understanding and support throughout the year.
We promise that next year we will prepare a great program with even better speakers and we all will be able to enjoy in their presentations on Days of Education 2022!

 

 

 

Odgovorno vzdrževanje golf igrišč / Responsible Golf Course Management.

 
 
 

LANGUAGES:

 
 
 

13. Don Harradine Memorial Trophy

13. Don Harradine Memorial Trophy

25.09.2012

Že četrtič v Švici, je na DHM turnir prišlo skupno kar 140 ljudi, od tega nas je 90 igralo. Po odličnem dnevu v torek ko smo spoznavali igrišče na vadbenem krogu, smo se naslednje jutro zbudili v mrzlo, megleno, deževno in na čase vetrovno jutro. Igrišče je bilo kljub vsemu odlično pripravljeno in turnir se je ob 8.36 pričel. Žal se zaradi megle niso videle gore in panorama okoli igrišča, smo pa zato bili še toliko bolj osredotočeni na udarce in iskanje žogic, včasih tudi na sosednjih poljih.

Letošnja novost je bila nagrada za najboljšega greenkeeperja vsake države (Nemčije, Švice, Avstrije in Slovenije). Izbrani štirje greenkeeperji so vsak prejeli po 200,00 eur denarne nagrade. Iz Švice je nagrado prejel Adrian Schwarz, ki je bil tudi bruto zmagovalec, Avstrije Matthias Kittl, Nemčije Mathias Eichner in Slovenije Dino Kalender. Nagrado jim je podelila Babette Harradine, ki svojih že 92 let zelo dobro skriva in je po koncu podelitve prejela tudi stoječe ovacije.

Naša ekipa: Nastran Gorazd, Skubin Stojan, Figelj Vojko, Prekič Marko, Klanjšček Miran, Kalender Dino, Drašler Vanja in Cecelja Darko.

Rezultati turnirja:

1.bruto z 29 točkami Adrian Schwarz

2.bruto z 28 točkami Sebastian Wolf

3.bruto z 26 točkami Dean Cleaver.

Najboljši Slovenec je bil Marko Prekič s 5. osvojenim mestom in 23 bruto točkami. Ostali smo se žal odrezali slabše.

Naslednji 14. Don Harradine Memorial Trophy se bo odvijal v Sloveniji na golf igrišču Bled od 24. do 26.septembra 2013.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.