Informacije

Združenje vzdrževalcev golf igrišč Slovenije

Slovenian Greenkeepers Association

Ulica Milana Majcna 16, 1000 Ljubljana
Slovenia, Europe

Kontaktna oseba/contact person:
Boštjan Zupan (predsednik/chairman)

mobile: + 386 (0)31 202 627

E-mail: info@zvgis.si

 
 
 

Objave

Objave

OBJAVA DNEVI IZOBRAŽEVANJ 2021:

Spoštovani člani, obveščamo vas, da žal tudi letos ne bomo mogli izpeljati naših tradicionalnih Dnevov izobraževanj. Program, predavatelji, sponzorji in hotel je bil potrjen, z objavo smo čakali, do konca, vendar nam trenutno spet slabše razmere z covidom, žal ne dopuščajo kakovostne izvedbe konference, tako kot smo si jo zamislili. Hvala za vaše razumevanje in podporo tekom leta.

Dear members, we would like to inform you that unfortunately we will not be able to hold our traditional Education Days this year either. The program, lecturers, sponsors and the hotel were confirmed, we waited until the end with the announcement, but currently the situation with covid is worse again and unfortunately it doesnt allow us to proceed with final preparations on the conference, as we planned. Thank you for your understanding and support throughout the year.
We promise that next year we will prepare a great program with even better speakers and we all will be able to enjoy in their presentations on Days of Education 2022!

 

 

 

Odgovorno vzdrževanje golf igrišč / Responsible Golf Course Management.

 
 
 

LANGUAGES:

 
 
 

14. Dnevi izobraževanja Grand hotel Primus, Ptuj

14. Dnevi izobraževanja Grand hotel Primus, Ptuj

09.12.2012

14. Dnevi izobraževanja so ponovno poskrbeli za veliko udeležbo, tudi mednarodno. Ponosni smo, da smo gostili preko 45 udeležencev, 8 odličnih mednarodno priznanih predavateljev je izpeljalo kar 11 izvrstnih predavanj. Podjetji Prochaska in Bonafid, sta imeli demontracijo strojev in opreme za golf igrišča na golf igrišču Ptuj.

Ponosni smo, da smo iz Penn State Univerze iz ZDA gostili dr. Mike Fidanzo, ki je izvedel 3 zelo poučna in zanimiva predavanja. Z nami je bil tudi Agnar Kvalbein iz Bioforsk inštituta iz Norveške. Prav tako smo zelo veseli, da si je za druženje z nami in seveda predavanje vzel čas tudi generalni sekretar FEGGE, Dean Cleaver.

Večerja v torek zvečer v klubu Gemini, je bila ponovno delno sponzorirana od podjetja Ransomes Jacobsen. Presenečenje večera je bila trebušna plesalka Ines, ki je popestrila družabni del večera. Večer smo zaključili ob  zvokih odličnih tamburašev iz Trnič, med njimi je tudi direktor Ptujskega golf igrišča Jernej Lončarič.

Najlepše se zahvaljujemo vsem udeležencem, gostom, za udeležbo, predavateljem za poučna predavanja, Urošu Zvoncu za prevajanje tujih predavanj v slovenski jezik ter seveda našim sponzorjem in partnerjem, brez katerih naših tradicionalnih Dnevov izobraževanj ne bi mogli izpeljati v tako profesionalnem in velikem obsegu kot smo jih.

Zahvala gre tudi osebju Grand hotela Primus, ki je neumorno in profesionalno skrbelo za naše udobje v času nastanitve pri njih.

Vse naše partnerje in sponzorje boste našli na prvi strani, povabil bi Vas k ogledu njihovih internetnih strani, kjer verjamem, da boste za vzdrževanje Vaših golf igrišč našli cenovno ugodne in kvalitetne stroje in opremo.

Predstavitve najdete pod slikami, od koder si jih lahko tudi shranite na Vaš računalnik.

fotografije: Suzana Kozel

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.