Informacije

Združenje vzdrževalcev golf igrišč Slovenije

Slovenian Greenkeepers Association

Ulica Milana Majcna 16, 1000 Ljubljana
Slovenia, Europe

Kontaktna oseba/contact person:
Boštjan Zupan (predsednik/chairman)

mobile: + 386 (0)31 202 627

E-mail: info@zvgis.si

 
 
 

Objave

Objave

OBJAVA DNEVI IZOBRAŽEVANJ 2021:

Spoštovani člani, obveščamo vas, da žal tudi letos ne bomo mogli izpeljati naših tradicionalnih Dnevov izobraževanj. Program, predavatelji, sponzorji in hotel je bil potrjen, z objavo smo čakali, do konca, vendar nam trenutno spet slabše razmere z covidom, žal ne dopuščajo kakovostne izvedbe konference, tako kot smo si jo zamislili. Hvala za vaše razumevanje in podporo tekom leta.

Dear members, we would like to inform you that unfortunately we will not be able to hold our traditional Education Days this year either. The program, lecturers, sponsors and the hotel were confirmed, we waited until the end with the announcement, but currently the situation with covid is worse again and unfortunately it doesnt allow us to proceed with final preparations on the conference, as we planned. Thank you for your understanding and support throughout the year.
We promise that next year we will prepare a great program with even better speakers and we all will be able to enjoy in their presentations on Days of Education 2022!

 

 

 

Odgovorno vzdrževanje golf igrišč / Responsible Golf Course Management.

 
 
 

LANGUAGES:

 
 
 

Prvenstvo Združenja, golf igrišče Gradež

Prvenstvo Združenja, golf igrišče Gradež

06.09.2013

Tudi letos je bilo zanimanje za prvenstvo Združenja veliko in udeležba je bila ponovno visoka. Vreme je bilo kot nalašč za igro golfa, igrišče zelo lepo urejeno, igra pa...za nekatere odlična spet druge malo manj. "Padlo" je nekaj babic, izgubili smo nekaj žogic, zadeli smo, med drugim tudi raco na jezeru ( na srečo je preživela močan udarec), ter si seveda priborili nekaj birdijev in parov.

Za nagrade se nas je potegovalo 12 igralcev, 6 jih je igralo izven konkurence.

Nagrajenci:

1.bruto: Skubin Stojan 28

2.bruto: Brečko Dejan 18

3.bruto: Nastran Gorazd 11


1.neto: Lah Dušan 33

2.neto: Stanič Pavel 28

3.neto: Širovnik Damjan 24

 

Najdaljši udarec je uspel Skubin Stojanu, najbližje zastavici Nastran Gorazdu.


Za nagrade je poskrbela GOLFARNA.

Po podelitvi nagrad in krajši osvežitvi, smo se odpravili v casino, restavracijo in hotel Venko v Neblo. Tja nas je na bogato pogostitev prijazno povabil direktor Miran Klanjšček, za kar se mu še enkrat lepo zahvaljujemo. V hotelu smo se zadržali do poznih večernih ur, ter tako uspešno nadoknadili premalo časa za druženje in pogovor tekom sezone.

Hvala vsem za udeležbo in prijetno druženje!

 

Reportaža: Darko Cecelja

Foto: Matevž Šegula

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.