Informacije

Združenje vzdrževalcev golf igrišč Slovenije

Slovenian Greenkeepers Association

Ulica Milana Majcna 16, 1000 Ljubljana
Slovenia, Europe

Kontaktna oseba/contact person:
Boštjan Zupan (predsednik/chairman)

mobile: + 386 (0)31 202 627

E-mail: info@zvgis.si

 
 
 

Objave

Objave

OBJAVA DNEVI IZOBRAŽEVANJ 2021:

Spoštovani člani, obveščamo vas, da žal tudi letos ne bomo mogli izpeljati naših tradicionalnih Dnevov izobraževanj. Program, predavatelji, sponzorji in hotel je bil potrjen, z objavo smo čakali, do konca, vendar nam trenutno spet slabše razmere z covidom, žal ne dopuščajo kakovostne izvedbe konference, tako kot smo si jo zamislili. Hvala za vaše razumevanje in podporo tekom leta.

Dear members, we would like to inform you that unfortunately we will not be able to hold our traditional Education Days this year either. The program, lecturers, sponsors and the hotel were confirmed, we waited until the end with the announcement, but currently the situation with covid is worse again and unfortunately it doesnt allow us to proceed with final preparations on the conference, as we planned. Thank you for your understanding and support throughout the year.
We promise that next year we will prepare a great program with even better speakers and we all will be able to enjoy in their presentations on Days of Education 2022!

 

 

 

Odgovorno vzdrževanje golf igrišč / Responsible Golf Course Management.

 
 
 

LANGUAGES:

 
 
 

Letno prvenstvo golf igrišče Mokrice

Letno prvenstvo golf igrišče Mokrice

11.09.2014

Po povabilu Jožeta Grubiča, vodje vzdrževanja na golf igrišču Mokrice, smo prvenstvo Združenja odigrali na tamkajšnjem igrišču. Vremenoslovci se v svojih napovedih po dolgem času niso zmotili in na igrišču smo preživeli čudovit sončen dan. Ekipa pridnih in neumornih vzdrževalcev pod taktirko Tonija Vitaljiča je, kljub velikim količinam dežja v dnevih pred turnirjem, igrišče zelo dobro pripravila. Skupaj se nas je na igrišču pomerilo 11, od tega so 3 igrali izven konkurence.

Letošnji turnir je imel humanitarno noto. Posvetili smo ga našemu dobremu prijatelju in dolgoletnemu članu Združenja, ki nas je žal nenadno in prehitro zapustil po tragični nesreči pred mesecem dni. Za seboj je pustil 14-letno hčerko Ajdo, ki je ostala brez staršev. Uprava Združenja se je zato soglasno odločila, da denar, ki je bil prvotno namenjen za izdelavo polo majic, nameni hčerki Damjana Širovnika. K temu denarju bomo dodali še denar, ki smo ga zbrali na samem turnirju, ter denar, ki bo nakazan na tekoči račun Združenja od vseh tistih, ki se niso mogli udeležiti turnirja, pa so vseeno želeli pomagati Ajdi. Na turnirju smo zbrali kar 275,00 eur za kar se vsem udeležencem turnirja še enkrat lepo zahvaljujem. Denar bomo Ajdi predali v roku enega tedna.

Letošnji rezultati na turniju so bili precej slabši od lanskih, kar pripisujemo prevelikemu številu delovnih nadur, ki smo jih naredili na igrišču namesto, da bi jih posvetili treningu na drivingu. Smo pa bili priča edinstvenemu dogodku, saj smo prvič v zgodovini prvenstva Združenja dobili kar dva enaka najdaljša udarca, ki sta končala na 280 metrih!

Praktične nagrade za turnir sta prispevala naša dolgoletna sponzorja GOLFARNA in PERNOD RICARD. Obema se zato lepo zahvaljujem!

Nagrajenci turnija so:

1.bruto GALIČ BRANKO 9

2.bruto ISTENIČ ANDRAŽ 8

3.bruto KERN KLEMEN 7

 

1.neto ISTENIČ ANDRAŽ 46

2.neto KERN KLEMEN 37

3.neto GALIČ BRANKO 36

Udarec najbližje zastavici je uspel Kernu Klemnu 3,63 m. Najdaljša udarca sta bila dva, oba sta pristala na 280 metrih, Kern Klemen in Istenič Andraž.

Čestitke vsem nagrajencem!

 

Zahvaljujem se direktorju golf igrišča Mokrice Bogdanu Palovšniku za pomoč in organizacijo prvenstva, Toniju Vitaljiču in njegovi ekipi vzdrževalcev za pripravo igrišča, Juretu Božiču za fotografiranje vseh dobrih in slabih udarcev na igrišču, ter seveda vsem Vam, ki ste se turnirja udeležili in prispevali denar za pomoč Ajdi.

Reportaža: Darko Cecelja

Fotografije: Jure Božič

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.