Informacije

Združenje vzdrževalcev golf igrišč Slovenije

Slovenian Greenkeepers Association

Ulica Milana Majcna 16, 1000 Ljubljana
Slovenia, Europe

Kontaktna oseba/contact person:
Boštjan Zupan (predsednik/chairman)

mobile: + 386 (0)31 202 627

E-mail: info@zvgis.si

 
 
 

Objave

Objave

 

Odgovorno vzdrževanje golf igrišč / Responsible Golf Course Management.

 
 
 

LANGUAGES:

 
 
 

18. Dnevi izobraževanja, Bled

18. Dnevi izobraževanja, Bled

15.11.2016

Seveda imajo za veliko in raznoliko udeležbo zasluge tudi ostali predavatelji: Paul Worster (Minchinhampton GC, član uprave FEGGA), Stephan Breisach (Turf Handels Gmbh.), Barry Britton (Engelmann Turf Management), Toni Vitaljič (Vitalis Crop Care), Tomaž Ščavničar (Refarmo). Med udeleženci sta bila tudi nova predsednika nacionalnih Združenj Poljske in Avstrije. Poljsko Združenje vzdrževalcev golf igrišč vodi sedaj Tomasz Klimza, na avstrijskem mestu je Alexa Hofingerja zamenjal Andreas Leutgeb. Z nami je bil tudi predsednik madžarskega Združenja vzdrževalcev golf igrišč Gyorgy Major.

Hotel Park ob jezeru na Bledu nas je očaral z svojo lokacijo in čarobnimi pogledi na samo jezero ter otok s cerkvijo, kot da to ne bi bilo dovolj smo se razvajali še z odlično blejsko kremno rezino.

V dveh dneh se je zvrstilo kar 12 predavanj, ki si jih lahko ogledate spodaj pod člankom in po želji tudi shranite. Po zaključku predavanj nam je Simon Connaughton vodja golf igrišča Bled, razkazal igrišče, ki je trenutno v zaključni fazi kompletne prenove 18 lukenj, vadbišča, kraljeve hiše in ostale infrastrukture. Seveda vsega tega ne bi mogli izpeljati brez naših zvestih partnerjev, ki nas vsa leto trdno podpirajo pri naših aktivnostih in zato je pravilno, da jih tudi omenimo. Letošnji partnerji ZVGIS so: iz Avstrije podjetji Prochaska Handels Gmbh. in Turf Handels Gmbh., iz Amerike podjetje Aquatrols, iz Nizozemske podjetje DCM, ter iz Slovenije podjetja Green Consulting d.o.o., Ažu Team d.o.o., AB d.o.o. in Metrob d.o.o.

Hvala vsem za podporo, verjamemo v dobro sodelovanje še naprej!

Seveda ne smemo pozabiti na vse Vas, člane, ki ste se tudi udeležili izobraževanja ali pa kakorkoli pomagali pri sami izvedbi Dnevov izobraževanj. Združenje je bilo ustanovljeno z namenom dviga ravni kakovosti znanja vzdrževalcev golf in nogometnih igrišč in vseh tistih, ki vzdržujete travne površine ali pa ste samo željni novega znanja, ter povezovanja med ostalimi Združenji po svetu. Verjamemo, da smo lahko še boljši, seveda le z Vašo pomočjo, podporo in zaupanjem.

Obljubimo, da bomo se še naprej trudili za Vas in prihodnje leto poskušali organizirati še boljše že 19. Dneve izobraževanja.

 

Darko Cecelja

Predsednik ZVGIS

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.