Informacije

Združenje vzdrževalcev golf igrišč Slovenije

Slovenian Greenkeepers Association

Ulica Milana Majcna 16, 1000 Ljubljana
Slovenia, Europe

Kontaktna oseba/contact person:
Boštjan Zupan (predsednik/chairman)

mobile: + 386 (0)31 202 627

E-mail: info@zvgis.si

 
 
 

Objave

Objave

 

Odgovorno vzdrževanje golf igrišč / Responsible Golf Course Management.

 
 
 

LANGUAGES:

 
 
 

19. Dnevi izobraževanja, Brdo pri Kranju

19. Dnevi izobraževanja, Brdo pri Kranju

20.11.2017

Zelo smo ponosni, da so se kljub natrpanemu urniku naše konference uspeli udeležiti izvršni direktor GCSAA (Ameriškega Združenja vzdrževalcev golf igrišč) Rhett Evans, Dean Cleaver izvršni direktor FEGGE, Wendy Cole direktorica izobraževanja pri R&A, ter seveda mnogi drugi priznani strokovnjaki in predavatelji. S podporo FEGGE in R&A smo prvi dan konference izpeljali še FEGGA in R&A Development Roadshow.

V dveh dneh smo izpeljali kar 12 predavanj, letos tudi več na temo vzdrževanja nogometnih igrišč, saj smo konferenco izpeljali na Brdu pri Kranju, kjer imamo nacionalni nogometni center. Skupaj z motivacijskim predavateljem Frankom Newberryem smo z delom po skupinah iskali slabe in dobre plati našega dela, ter poskušali poiskati rešitve, kako postati še boljši v našem vsakodnevnem delu. Pod vodenjem Tomaža Čadeža, vodji vzdrževanja golf in nogometnih igrišč Brdo, smo si ogledali tudi golf igrišče Brdo, ter nacionalni nogometni center Brdo.

Zahvaljujem se vsem udeležencem za udeležbo, predavateljem za njihov čas in izpeljana predavanja, vsem partnerjem za podporo in pomoč Združenju tekom vsega leta, ter seveda vsem ostalim, ki ste kakorkoli pomagali pri sami izvedbi 19. Dnevov izobraževanj.

Letošnji partnerji Dnevov izobraževanj so bili: Prochaska Handels GmbH, AB d.o.o., Green Consulting d.o.o., Turf Handels GmbH, Ažu Team d.o.o., Symbio, SGL.

Spodaj boste našli predavanja iz konference, ki si jih lahko ponovno ogledate ali pa shranite.

Hvala vsem za udeležbo, podporo in zaupanje.

 

Darko Cecelja

predsednik ZVGIS

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.