Informacije

Združenje vzdrževalcev golf igrišč Slovenije

Slovenian Greenkeepers Association

Ulica Milana Majcna 16, 1000 Ljubljana
Slovenia, Europe

Kontaktna oseba/contact person:
Boštjan Zupan (predsednik/chairman)

mobile: + 386 (0)31 202 627

E-mail: info@zvgis.si

 
 
 

Objave

Objave

OBJAVA DNEVI IZOBRAŽEVANJ 2021:

Spoštovani člani, obveščamo vas, da žal tudi letos ne bomo mogli izpeljati naših tradicionalnih Dnevov izobraževanj. Program, predavatelji, sponzorji in hotel je bil potrjen, z objavo smo čakali, do konca, vendar nam trenutno spet slabše razmere z covidom, žal ne dopuščajo kakovostne izvedbe konference, tako kot smo si jo zamislili. Hvala za vaše razumevanje in podporo tekom leta.

Dear members, we would like to inform you that unfortunately we will not be able to hold our traditional Education Days this year either. The program, lecturers, sponsors and the hotel were confirmed, we waited until the end with the announcement, but currently the situation with covid is worse again and unfortunately it doesnt allow us to proceed with final preparations on the conference, as we planned. Thank you for your understanding and support throughout the year.
We promise that next year we will prepare a great program with even better speakers and we all will be able to enjoy in their presentations on Days of Education 2022!

 

 

 

Odgovorno vzdrževanje golf igrišč / Responsible Golf Course Management.

 
 
 

LANGUAGES:

 
 
 

20. Dnevi izobraževanja

20. Dnevi izobraževanja

16.11.2018

Letošnje Dneve izobraževanja smo odprli že v ponedeljek 12.11., na golf igrišču Diners Cubo, kamor nas je povabil vodja golf igrišča Boštjan Zupan. Družabnega turnirja se je udeležilo 17 igralcev, ki so uživali v lepo pripravljenem igrišču, odličnem vremenu in kasneje v izvrstni hrani v restavraciji Kaval.

20. Dnevov izobraževanja se je kljub natrpanemu urniku udeležil tudi Dean Cleaver, izvršni direktor FEGGE, na kar smo zelo ponosni. Vsekakor pa smo izredno veseli, da so se kljub dolgim  mednarodnim letom, lahko konference udeležili vsi predavatelji in strokovnjaki. Letošnji predavatelji so bili: Gorazd Nastran, Jan Bel Jan, dr. Thomas Nikolai, John Mascaro, dr. Mike Fidanza, Tom Brodeur, Simon Doyle, Robert Mcneil, Stephen Chappell, Delphine Tseng in Darko Cecelja.

V dveh dneh smo tako izpeljali kar 13 predavanj z najrazličnejšimi temami.

Posebna zahvala je pripadla tudi Melvinu B. Lucasu našemu častnemu članu, podelili smo mu posebno priznanje za vso podporo in pomoč Združenju v vseh teh letih.

Zahvaljujem se vsem udeležencem za udeležbo, predavateljem za njihov čas in izpeljana predavanja, vsem partnerjem za podporo in pomoč Združenju tekom vsega leta, ter seveda vsem ostalim, ki ste kakorkoli pomagali pri sami izvedbi 20. Dnevov izobraževanj.

Letošnji partnerji so bila podjetja: Prochaska Handels GmbH, AB d.o.o., Green Consulting d.o.o., Turf Handels GmbH, Ažu Team d.o.o., Metrob d.o.o. in Zeleni inženiring d.o.o.

 

Spodaj boste našli predavanja, ki si jih lahko ponovno ogledate ali pa tudi shranite.

 

Darko Cecelja

predsednik ZVGIS

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.