Informacije

Združenje vzdrževalcev golf igrišč Slovenije

Slovenian Greenkeepers Association

Ulica Milana Majcna 16, 1000 Ljubljana
Slovenia, Europe

Kontaktna oseba/contact person:
Boštjan Zupan (predsednik/chairman)

mobile: + 386 (0)31 202 627

E-mail: info@zvgis.si

 
 
 

Objave

Objave

 

Odgovorno vzdrževanje golf igrišč / Responsible Golf Course Management.

 
 
 

LANGUAGES:

 
 
 

Pretekli dogodki

 
Razvrsti po:
 
 • 21. Dnevi Izobraževanja

  20.12.2019

  21. Dnevi izobraževanja so letos potekali v Portorožu natančneje, Hotelu Bernardin. Izvrsten program in predhodni turnir za udeležence in govorce, sta na dvodnevni program privabila okoli 80 udeležencev, ki so prišli iz kar 11 različnih držav. Predavanja so potekala od jutranjih ur pa do popoldneva, med predavanji smo si privoščili kratko pavzo, popodne pa kosilo. Dvodvevni program je zajemal kar 7 predavanj in eno uro okrogle mize z vsemi predavatelji.
  Več o ...
   
 • 20. Dnevi izobraževanja

  16.11.2018

  20. Dnevi izobraževanja so letos potekali v glavnem mestu Slovenije. Dober program in okrogla obletnica, sta na dvodnevni program privabila okoli 75 udeležencev, ki so prišli iz kar 13 različnih držav. Predavanja so potekala od jutranjih ur pa do popoldneva, med predavanji smo si privoščili kratko pavzo, popodne pa kosilo. Dvodvevni program je zajemal kar 13 predavanj.
  Več o ...
   
 • Letno prvenstvo golf igrišče Trnovo

  18.10.2018

  Letošnje prvenstvo smo izpeljali na golf igrišču Trnovo, v četrtek, 20.9. Zaradi dobre sezone in s tem žal zasedenosti vzdrževalcev se je turnirja udeležilo le 7 igralcev + ekipa vzdrževalcev iz Ptuja, ki je igralce vzpodbujala do zadnjega udarca.
  Več o ...
   
 • 19. Dnevi izobraževanja, Brdo pri Kranju

  20.11.2017

  Odlična lokacija in dvodnevni program sta na 19. Dneve izobraževanja privabila preko 50 udeležencev, ki so prišli iz 8 različnih držav. V dveh dneh izobraževanj smo izpeljali kar 12 predavanj, ter si ogledali golf igrišče Brdo, ter nacionalni nogometni center.
  Več o ...
   
 • Letno prvenstvo golf igrišče Ptuj

  27.09.2017

  Ponovno nas je pot zanesla na Štajersko, kjer smo tokrat obiskali golf igrišče Ptuj in kljub slabši vremenski napovedi odigrali letno prvenstvo Združenja.
  Več o ...
   
 • Konferenca FEGGA, Lisbona, Portugalska

  26.02.2017

  FEGGA je svojo letno konferenco ponovno izpeljala na Portugalskem v bližini Lisbone v resortu Quinta da Marinha, Cascais. Bližina mednarodnega letališča, golf igrišče, zmerne cene in prijetno vreme so bili glavni "krivci" za organizacijo konference prav v Cascaisu od 21. do 24. februarja.
  Več o ...
   
 • 18. Dnevi izobraževanja, Bled

  15.11.2016

  71 udeležencev iz kar 9 držav se je letos zbralo v hotelu Park na Bledu, na že 18. Dnevih izobraževanja. Iz Amerike smo tokrat gostili kar 4 vrhunske predavatelje: Matt Shaffer (Merion GC), dr. Pat Vittum (UMass), Brian Palmer (Shoreacres GC) in Tom Malehorn (Aquatrols).
  Več o ...
   
 • Letno prvenstvo golf igrišče Livada, Moravske toplice

  13.09.2016

  Letošnje prvenstvo nas je odpeljalo v Prekmurje na golf igrišče Livada v Moravskih Toplicah, kamor sta nas povabila direktor golf igrišča Jože Pucko in vodja golf igrišča Andrej Ziško. Verjetno ne potrebno posebej omeniti, da smo preživeli odličen dan, na zelo lepo pripravljenem golf igrišču, v dobri družbi in izvrstni hrani.
  Več o ...
   
 • Konferenca FEGGA, Zandvoort, Nizozemska 24. in 25.2.2016

  25.02.2016

  Združenja vzdrževalcev golf igrišč iz vse Evrope so se zbrale na že 20. konferenci FEGGA, ki je bila izpeljana na Nizozemskem, kjer je bila FEGGA v Amsterdamu leta 1996 tudi ustanovljena.
  Več o ...
   
 • 17. Dnevi izobraževanja, Ljubljana

  13.12.2015

  Po petih letih smo se z našimi Dnevi izobraževanja ponovno vrnili v Ljubljano v Mhotel. Letošnji 17., so potekali od 17. do 18. novembra in kot že prejšnja leta smo tudi letos lahko ponosni na udeležbo, saj se je izobraževanja udeležilo preko 50 udeležencev iz 8 različnih držav.
  Več o ...
   
 
PrviPrejšnji1234ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.