Informacije

Združenje vzdrževalcev golf igrišč Slovenije

Slovenian Greenkeepers Association

Ulica Milana Majcna 16, 1000 Ljubljana
Slovenia, Europe

Kontaktna oseba/contact person:
Boštjan Zupan (predsednik/chairman)

mobile: + 386 (0)31 202 627

E-mail: info@zvgis.si

 
 
 

Objave

Objave

OBJAVA DNEVI IZOBRAŽEVANJ 2021:

Spoštovani člani, obveščamo vas, da žal tudi letos ne bomo mogli izpeljati naših tradicionalnih Dnevov izobraževanj. Program, predavatelji, sponzorji in hotel je bil potrjen, z objavo smo čakali, do konca, vendar nam trenutno spet slabše razmere z covidom, žal ne dopuščajo kakovostne izvedbe konference, tako kot smo si jo zamislili. Hvala za vaše razumevanje in podporo tekom leta.

Dear members, we would like to inform you that unfortunately we will not be able to hold our traditional Education Days this year either. The program, lecturers, sponsors and the hotel were confirmed, we waited until the end with the announcement, but currently the situation with covid is worse again and unfortunately it doesnt allow us to proceed with final preparations on the conference, as we planned. Thank you for your understanding and support throughout the year.
We promise that next year we will prepare a great program with even better speakers and we all will be able to enjoy in their presentations on Days of Education 2022!

 

 

 

Odgovorno vzdrževanje golf igrišč / Responsible Golf Course Management.

 
 
 

LANGUAGES:

 
 
 

ZVGIS

Združenje je bilo ustanovljeno l.1998. Njen glavni namen je povezovanje, izmenjava informacij in izobraževanje vzdrževalcev golf igrišč, športnih parkov, nogometnih igrišč, pridelovalcev travne ruše, distributerjev sredstev za vzdrževanje travne ruše, najrazličnejših podjetij povezanih z urejanjem okolice, ter drugih, ki si želijo novih strokovnih znanj in izkušenj.

Združenje vsako leto organizira tudi Dneve izobraževanja, ki navadno trajajo dva ali tri dni, udeleži se jih od 50 do 100 udeležencev. Poleg domačih udeležencev nas s svojo prisotnostjo počastijo tudi interesenti iz tujine, ki prihajajo iz 15 različnih držav. Pohvalimo se lahko, da je naše izobraževanje poznano tudi izven slovenskih meja. Zanimanje je veliko predvsem zaradi številnih strokovnjakov, ki predavajo na Dnevih izobraževanja. Poleg priznanih domačih strokovnjakov gostimo profesorje iz drugih evropskih držav pa tudi iz Združenih držav Amerike.

ZVGIS se povezuje in izmenjuje mnenja ter izkušnje tudi z drugimi podobnimi združenji po Evropi in svetu. Tesno sodeluje tudi z izobraževalnimi ustanovami po Sloveniji.

Od leta 1999 smo povezani s Federacijo Združenj vzdrževalcev golf igrišč Evrope (FEGGA) in Združenjem vzdrževalcev golf igrišč Amerike (GCSAA).

V letu 2000 smo sprejeli akt o varovanju okolja, ki ga je izdala FEGGA (Environmental Policy Statement).

V letu 2010 smo postali kolektivni član Združenja športnih centrov Slovenije.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.