Informacije

Združenje vzdrževalcev golf igrišč Slovenije

Slovenian Greenkeepers Association

Tacenska cesta 137, 1000 Ljubljana
Slovenia, Europe

Kontaktna oseba/contact person:
Boštjan Zupan (predsednik/chairman)

mobile: + 386 (0)41 766 073

E-mail: info@zvgis.si

 
 
 

Objave

Objave

 

21. Dnevi izobraževanja - Povzetek

 

Odgovorno vzdrževanje golf igrišč / Responsible Golf Course Management.

 
 
 

LANGUAGES:

 
 
 

14. Dnevi izobraževanja Grand hotel Primus, Ptuj

14. Dnevi izobraževanja Grand hotel Primus, Ptuj

09.12.2012

14. Dnevi izobraževanja so ponovno poskrbeli za veliko udeležbo, tudi mednarodno. Ponosni smo, da smo gostili preko 45 udeležencev, 8 odličnih mednarodno priznanih predavateljev je izpeljalo kar 11 izvrstnih predavanj. Podjetji Prochaska in Bonafid, sta imeli demontracijo strojev in opreme za golf igrišča na golf igrišču Ptuj.

Ponosni smo, da smo iz Penn State Univerze iz ZDA gostili dr. Mike Fidanzo, ki je izvedel 3 zelo poučna in zanimiva predavanja. Z nami je bil tudi Agnar Kvalbein iz Bioforsk inštituta iz Norveške. Prav tako smo zelo veseli, da si je za druženje z nami in seveda predavanje vzel čas tudi generalni sekretar FEGGE, Dean Cleaver.

Večerja v torek zvečer v klubu Gemini, je bila ponovno delno sponzorirana od podjetja Ransomes Jacobsen. Presenečenje večera je bila trebušna plesalka Ines, ki je popestrila družabni del večera. Večer smo zaključili ob  zvokih odličnih tamburašev iz Trnič, med njimi je tudi direktor Ptujskega golf igrišča Jernej Lončarič.

Najlepše se zahvaljujemo vsem udeležencem, gostom, za udeležbo, predavateljem za poučna predavanja, Urošu Zvoncu za prevajanje tujih predavanj v slovenski jezik ter seveda našim sponzorjem in partnerjem, brez katerih naših tradicionalnih Dnevov izobraževanj ne bi mogli izpeljati v tako profesionalnem in velikem obsegu kot smo jih.

Zahvala gre tudi osebju Grand hotela Primus, ki je neumorno in profesionalno skrbelo za naše udobje v času nastanitve pri njih.

Vse naše partnerje in sponzorje boste našli na prvi strani, povabil bi Vas k ogledu njihovih internetnih strani, kjer verjamem, da boste za vzdrževanje Vaših golf igrišč našli cenovno ugodne in kvalitetne stroje in opremo.

Predstavitve najdete pod slikami, od koder si jih lahko tudi shranite na Vaš računalnik.

fotografije: Suzana Kozel

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.