Informacije

Združenje vzdrževalcev golf igrišč Slovenije

Slovenian Greenkeepers Association

Ulica Milana Majcna 16, 1000 Ljubljana
Slovenia, Europe

Kontaktna oseba/contact person:
Boštjan Zupan (predsednik/chairman)

mobile: + 386 (0)31 202 627

E-mail: info@zvgis.si

 
 
 

Objave

Objave

 

Odgovorno vzdrževanje golf igrišč / Responsible Golf Course Management.

 
 
 

LANGUAGES:

 
 
 

15. Dnevi izobraževanja hotel Šport, Otočec

15. Dnevi izobraževanja hotel Šport, Otočec

20.12.2013

15. Dneve izobraževanja smo po povabilu nekdanjega direktorja golf igrišča Otočec Albina Kregarja in vodje vzdrževanja Blaža Gutmana, izpeljali na Otočcu. V Slovenijo nam je ponovno  uspelo pripeljati številne mednarodno priznane strokovnjake. Še posebej smo ponosni, da smo gostili predsednika Združenja vzdrževalcev golf igrišč Amerike, ki je hkrati tudi direktor vzdrževanja na golf igrišču Olympic v San Franciscu, Patricka Finlena, dr. Johna Kaminskega iz Penn State univerze, Melvina Lucasa, Kamila Pečenko, podpredsednika FEGGE, ter druge.

Kljub gospodarsko in ekonomsko zelo zahtevnemu letu nam je uspelo pridobiti dovolj partnerjev in sponzorjev za izpeljavo izobraževanja. Tudi udeležba je bila dobra, saj se je strokovnih predavanj udeležilo kar 53 udeležencev iz 8 različnih držav! Številna vprašanja posameznikov med in po predavanjih in interes udeležencev za predstavljene tematike pričajo o pomembnosti tovrstnih izobraževanj. 

Slavnostna večerja v torek zvečer se je odvila na gradu Otočec, kjer so nas razvajali z odlično hrano, za zabavo pa je poskrbela skupina Eleanora, ki nam je ob srednjeveških glasbilih pripovedovala starodavne zgodbe in nas odpeljala v čas pogumnih vitezov in mičnih princes.

Zahvaljujem sem vsem sponzorjem in  partnerjem za finančno in materialno podporo ter seveda izvrstnim govorcem brez katerih izobraževanja ne bi mogli izpeljati.  Za pomoč pri organizaciji se zahvaljujem Blažu Gutmanu, Urošu Zvoncu za izvrstno prevajanje predavanj iz angleškega v slovenski jezik. Vsem udeležencem pa se zahvaljujem za prisotnost na izobraževanjih, ter seveda vsem ostalim, ki ste na kakršenkoli način pomagali pri izvedbi 15. Dnevov izobraževanja.

Predstavitve najdete pod galerijo slik, kjer si jih lahko ogledate in seveda tudi shranite na Vaš računalnik.

Upam in verjamem v ponovno dobro udeležbo prihodnje leto na že 16. Dnevih izobraževanja.

 

Darko Cecelja

predsednik ZVGIS

fotografije: Suzana Kozel

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.