Informacije

Združenje vzdrževalcev golf igrišč Slovenije

Slovenian Greenkeepers Association

Ulica Milana Majcna 16, 1000 Ljubljana
Slovenia, Europe

Kontaktna oseba/contact person:
Boštjan Zupan (predsednik/chairman)

mobile: + 386 (0)31 202 627

E-mail: info@zvgis.si

 
 
 

Objave

Objave

OBJAVA DNEVI IZOBRAŽEVANJ 2021:

Spoštovani člani, obveščamo vas, da žal tudi letos ne bomo mogli izpeljati naših tradicionalnih Dnevov izobraževanj. Program, predavatelji, sponzorji in hotel je bil potrjen, z objavo smo čakali, do konca, vendar nam trenutno spet slabše razmere z covidom, žal ne dopuščajo kakovostne izvedbe konference, tako kot smo si jo zamislili. Hvala za vaše razumevanje in podporo tekom leta.

Dear members, we would like to inform you that unfortunately we will not be able to hold our traditional Education Days this year either. The program, lecturers, sponsors and the hotel were confirmed, we waited until the end with the announcement, but currently the situation with covid is worse again and unfortunately it doesnt allow us to proceed with final preparations on the conference, as we planned. Thank you for your understanding and support throughout the year.
We promise that next year we will prepare a great program with even better speakers and we all will be able to enjoy in their presentations on Days of Education 2022!

 

 

 

Odgovorno vzdrževanje golf igrišč / Responsible Golf Course Management.

 
 
 

LANGUAGES:

 
 
 

Letno prvenstvo golf igrišče Livada, Moravske toplice

Letno prvenstvo golf igrišče Livada, Moravske toplice

13.09.2016

Na lep sončen torek 13.9. smo se že zgodaj zjutraj zbrali v Moravski Toplicah na jutranji kavi in ogrevanju pred sami turnirjem. Turnirja se je udeležilo 10 igralcev, še nekaj jih je nato prišlo na piknik po samem turnirju, ki so ga organizirali vzdrževalci golf igrišča Livada. Igrišče je bilo zelo lepo pripravljeno, zato se nekateri zaradi slabše igre nismo mogli izgovarjati na igrišče, ampak le na premalo vadbe tekom leta. Po 9 luknjah nas je pričakalo meso iz žara, ter hladen špricar, ki nas je zvesto spremljal tudi na drugih devetih luknjah. Po odigranem turnirju smo pojedli še ta pravi premkurski bograč, ravno ob pravem času za novo energijo pred podelitvijo nagrad.

 

Nagrajenci turnirja so bili:

1.mesto bruto: Stojan Skubin 22

2. mesto bruto: Vojko Figelj 19

3.mesto bruto: Pavel Stanič 13

 

1.mesto neto: Dino Kalender 48

2.mesto neto: Peter Mencigar 43

3.mesto neto: Franc Korenjak 38

 

Najdaljši udarec je uspel Simonu Skubinu s 211 m,ki je igral izven konkurence. Najbližje zelenici je pa udaril Peter Mencigar, saj na samo zelenico, kjer smo merili udarec najbližje zastavici žal ni udaril nihče.

 

Še enkrat se najlepše zahvaljujem direktorju golf igrišča Livada g.Jožetu Pucku, ter vodji golf igrišča Livada Andreju Zišku za povabilo na odličen turnir in družbo, vsa zahvala gre seveda tudi neumorni ekipi vzdrževalcev golf igrišča Livada, ki je poskrbela za zelo lepo pripravljeno igrišče, odličen piknik, ter seveda hladen špricar na igrišču.

 

Hvala seveda tudi vsem vam za udeležbo in upajmo, da si boste prihodnje leto lahko vzeli čas za druženje tudi vsi ostali, ki ste bili letos žal zadržani.

 

Darko Cecelja

Predsednik ZVGIS

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.