Informacije

Združenje vzdrževalcev golf igrišč Slovenije

Slovenian Greenkeepers Association

Ulica Milana Majcna 16, 1000 Ljubljana
Slovenia, Europe

Kontaktna oseba/contact person:
Boštjan Zupan (predsednik/chairman)

mobile: + 386 (0)31 202 627

E-mail: info@zvgis.si

 
 
 

Objave

Objave

OBJAVA DNEVI IZOBRAŽEVANJ 2021:

Spoštovani člani, obveščamo vas, da žal tudi letos ne bomo mogli izpeljati naših tradicionalnih Dnevov izobraževanj. Program, predavatelji, sponzorji in hotel je bil potrjen, z objavo smo čakali, do konca, vendar nam trenutno spet slabše razmere z covidom, žal ne dopuščajo kakovostne izvedbe konference, tako kot smo si jo zamislili. Hvala za vaše razumevanje in podporo tekom leta.

Dear members, we would like to inform you that unfortunately we will not be able to hold our traditional Education Days this year either. The program, lecturers, sponsors and the hotel were confirmed, we waited until the end with the announcement, but currently the situation with covid is worse again and unfortunately it doesnt allow us to proceed with final preparations on the conference, as we planned. Thank you for your understanding and support throughout the year.
We promise that next year we will prepare a great program with even better speakers and we all will be able to enjoy in their presentations on Days of Education 2022!

 

 

 

Odgovorno vzdrževanje golf igrišč / Responsible Golf Course Management.

 
 
 

LANGUAGES:

 
 
 

Letno prvenstvo golf igrišče Ptuj

Letno prvenstvo golf igrišče Ptuj

27.09.2017

Prvenstvo ZVGIS na golf igrišču Ptuj smo odigrali že pred nekaj leti in ga ohranili v lepem spominu, zato smo se letos z veseljem vrnili na omenjeno golf igrišče. Veličasten pogled iz igrišča na Ptujski grad je privabil kar 15 igralcev, ki smo se borili za vsak udarec do konca turnirja. Pregnal nas ni niti dež, ki nas je vsake toliko spomnil, da smo že zakorakali v jesen. Igrišče je bilo zelo lepo pripravljeno, kljub obilnim padavinam nekaj dni pred samim turnirjem in zato smo se za slabo igro lahko jezili le sami nase. Zahvaljujem se pridni ekipi vzdrževalcev golf igrišča Ptuj, ter seveda direktorju g. Jerneju Lončariču, za povabilo, ter pomoč pri sami organizaciji in izpeljavi turnirja. Pridni vzdrževalci pa niso poskrbeli samo za dobro pripravljeno igrišče, temveč so skrbeli tudi za nas med samim turnirjem, ko nam je ponekod pošla moč, so nam postregli z kozarčkom vina in pivom, ter nas vzpodbujali do konca.

Po samem turnirju je za dobrote iz žara poskrbel g. Jernej Lončarič in tako smo z zadovoljnimi obrazi pričakali podelitev bogatih nagrad. Za letošnje nagrade so poskrbela podjetja: AB d.o.o., Prochaska Handels GmbH, Pernod Ricard Slovenija in vinska klet Zlati Grič, za kar sem jim vsem lepo zahvaljujem.

 

Nagrajenci letošnjega turnirja so bili (tokrat smo igrali seštevno igro):

1. BRUTO: STOJAN SKUBIN 84

2. BRUTO: VOJKO FIGELJ 92

3. BRUTO: DEJAN BREČKO 95

 

1. NETO: ANDRAŽ ISTENIČ 60

2. NETO: FRANC KORENJAK 71

3. NETO: BOŠTJAN ZUPAN 79

Najdaljši udarec je tokrat uspel VANJI DRAŠLER, najbližje zastavici je udaril JOSEF KERSCHBAUMER.

 

Še enkrat hvala ekipi golf igrišča Ptuj za povabilo in trud, ter hvala seveda vsem vam za udeležbo na prvenstvu Združenja.

 

Darko Cecelja

predsednik ZVGIS

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.