Informacije

Združenje vzdrževalcev golf igrišč Slovenije

Slovenian Greenkeepers Association

Ulica Milana Majcna 16, 1000 Ljubljana
Slovenia, Europe

Kontaktna oseba/contact person:
Boštjan Zupan (predsednik/chairman)

mobile: + 386 (0)31 202 627

E-mail: info@zvgis.si

 
 
 

Objave

Objave

OBJAVA DNEVI IZOBRAŽEVANJ 2021:

Spoštovani člani, obveščamo vas, da žal tudi letos ne bomo mogli izpeljati naših tradicionalnih Dnevov izobraževanj. Program, predavatelji, sponzorji in hotel je bil potrjen, z objavo smo čakali, do konca, vendar nam trenutno spet slabše razmere z covidom, žal ne dopuščajo kakovostne izvedbe konference, tako kot smo si jo zamislili. Hvala za vaše razumevanje in podporo tekom leta.

Dear members, we would like to inform you that unfortunately we will not be able to hold our traditional Education Days this year either. The program, lecturers, sponsors and the hotel were confirmed, we waited until the end with the announcement, but currently the situation with covid is worse again and unfortunately it doesnt allow us to proceed with final preparations on the conference, as we planned. Thank you for your understanding and support throughout the year.
We promise that next year we will prepare a great program with even better speakers and we all will be able to enjoy in their presentations on Days of Education 2022!

 

 

 

Odgovorno vzdrževanje golf igrišč / Responsible Golf Course Management.

 
 
 

LANGUAGES:

 
 
 

Letno prvenstvo golf igrišče Trnovo

Letno prvenstvo golf igrišče Trnovo

18.10.2018

Kljub majhni udeležbi, je turnir potekal gladko. Vreme nam je bilo naklonjeno, prijetne temperature pa so poskrbele, da nas ni zeblo. Igrišče je bilo lepo pokošeno in tudi žogic nismo dolgo iskali. Ker pa je med turnirjem treba tudi kaj popiti, je za to poskrbel Pernod Ricard Slovenija, ki nas je podkrepil z vrhunskim whiskeyjem Ballantines. Dan je bil lep, ni se nam mudilo iz igrišča, 18 lukenj smo odigrali sproščeno in seveda borbeno. 

Po končanem turnirju, so nas pričakale dobrote iz žara : čevapčiči, pleskavice in perutničke, katere smo poplaknili s pivom in vinom.

Vzdrževalcem igrišča Trnovo, se zahvaljujemo za dobro pripravljeno igrišče, kar nam je omogočilo dobro igro.

Letošnji sponzorji letnega prvenstva so bili: Prochaska Handels GmbH, Pernod Ricard Slovenija in Golf igrišče Trnovo Ljubljana, za kar sem jim vsem lepo zahvaljujem.

1. BRUTO Stojan Skubin z 21. bruto (Goriški GK)

1. NETO Josip Puh z 47. neto (GK Trnovo)

Najdaljši udarec na 9. luknji je zadel Brane Galič (GK Diners)

 

Najbližje zastavici na 6. luknji pa Stojan Skubin (7,10m).


Hvala vsem za udeležbo, preživeli smo res lep dan!

Darko Cecelja

Predsednik ZVGIS

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.