Informacije

Združenje vzdrževalcev golf igrišč Slovenije

Slovenian Greenkeepers Association

Ulica Milana Majcna 16, 1000 Ljubljana
Slovenia, Europe

Kontaktna oseba/contact person:
Boštjan Zupan (predsednik/chairman)

mobile: + 386 (0)31 202 627

E-mail: info@zvgis.si

 
 
 

Objave

Objave

OBJAVA DNEVI IZOBRAŽEVANJ 2021:

Spoštovani člani, obveščamo vas, da žal tudi letos ne bomo mogli izpeljati naših tradicionalnih Dnevov izobraževanj. Program, predavatelji, sponzorji in hotel je bil potrjen, z objavo smo čakali, do konca, vendar nam trenutno spet slabše razmere z covidom, žal ne dopuščajo kakovostne izvedbe konference, tako kot smo si jo zamislili. Hvala za vaše razumevanje in podporo tekom leta.

Dear members, we would like to inform you that unfortunately we will not be able to hold our traditional Education Days this year either. The program, lecturers, sponsors and the hotel were confirmed, we waited until the end with the announcement, but currently the situation with covid is worse again and unfortunately it doesnt allow us to proceed with final preparations on the conference, as we planned. Thank you for your understanding and support throughout the year.
We promise that next year we will prepare a great program with even better speakers and we all will be able to enjoy in their presentations on Days of Education 2022!

 

 

 

Odgovorno vzdrževanje golf igrišč / Responsible Golf Course Management.

 
 
 

LANGUAGES:

 
 
 

Pretekli dogodki

 
Razvrsti po:
 
 • 21. Dnevi Izobraževanja

  20.12.2019

  21. Dnevi izobraževanja so letos potekali v Portorožu natančneje, Hotelu Bernardin. Izvrsten program in predhodni turnir za udeležence in govorce, sta na dvodnevni program privabila okoli 80 udeležencev, ki so prišli iz kar 11 različnih držav. Predavanja so potekala od jutranjih ur pa do popoldneva, med predavanji smo si privoščili kratko pavzo, popodne pa kosilo. Dvodvevni program je zajemal kar 7 predavanj in eno uro okrogle mize z vsemi predavatelji.
  Več o ...
   
 • 20. Dnevi izobraževanja

  16.11.2018

  20. Dnevi izobraževanja so letos potekali v glavnem mestu Slovenije. Dober program in okrogla obletnica, sta na dvodnevni program privabila okoli 75 udeležencev, ki so prišli iz kar 13 različnih držav. Predavanja so potekala od jutranjih ur pa do popoldneva, med predavanji smo si privoščili kratko pavzo, popodne pa kosilo. Dvodvevni program je zajemal kar 13 predavanj.
  Več o ...
   
 • Letno prvenstvo golf igrišče Trnovo

  18.10.2018

  Letošnje prvenstvo smo izpeljali na golf igrišču Trnovo, v četrtek, 20.9. Zaradi dobre sezone in s tem žal zasedenosti vzdrževalcev se je turnirja udeležilo le 7 igralcev + ekipa vzdrževalcev iz Ptuja, ki je igralce vzpodbujala do zadnjega udarca.
  Več o ...
   
 • 19. Dnevi izobraževanja, Brdo pri Kranju

  20.11.2017

  Odlična lokacija in dvodnevni program sta na 19. Dneve izobraževanja privabila preko 50 udeležencev, ki so prišli iz 8 različnih držav. V dveh dneh izobraževanj smo izpeljali kar 12 predavanj, ter si ogledali golf igrišče Brdo, ter nacionalni nogometni center.
  Več o ...
   
 • Letno prvenstvo golf igrišče Ptuj

  27.09.2017

  Ponovno nas je pot zanesla na Štajersko, kjer smo tokrat obiskali golf igrišče Ptuj in kljub slabši vremenski napovedi odigrali letno prvenstvo Združenja.
  Več o ...
   
 • Konferenca FEGGA, Lisbona, Portugalska

  26.02.2017

  FEGGA je svojo letno konferenco ponovno izpeljala na Portugalskem v bližini Lisbone v resortu Quinta da Marinha, Cascais. Bližina mednarodnega letališča, golf igrišče, zmerne cene in prijetno vreme so bili glavni "krivci" za organizacijo konference prav v Cascaisu od 21. do 24. februarja.
  Več o ...
   
 • 18. Dnevi izobraževanja, Bled

  15.11.2016

  71 udeležencev iz kar 9 držav se je letos zbralo v hotelu Park na Bledu, na že 18. Dnevih izobraževanja. Iz Amerike smo tokrat gostili kar 4 vrhunske predavatelje: Matt Shaffer (Merion GC), dr. Pat Vittum (UMass), Brian Palmer (Shoreacres GC) in Tom Malehorn (Aquatrols).
  Več o ...
   
 • Letno prvenstvo golf igrišče Livada, Moravske toplice

  13.09.2016

  Letošnje prvenstvo nas je odpeljalo v Prekmurje na golf igrišče Livada v Moravskih Toplicah, kamor sta nas povabila direktor golf igrišča Jože Pucko in vodja golf igrišča Andrej Ziško. Verjetno ne potrebno posebej omeniti, da smo preživeli odličen dan, na zelo lepo pripravljenem golf igrišču, v dobri družbi in izvrstni hrani.
  Več o ...
   
 • Konferenca FEGGA, Zandvoort, Nizozemska 24. in 25.2.2016

  25.02.2016

  Združenja vzdrževalcev golf igrišč iz vse Evrope so se zbrale na že 20. konferenci FEGGA, ki je bila izpeljana na Nizozemskem, kjer je bila FEGGA v Amsterdamu leta 1996 tudi ustanovljena.
  Več o ...
   
 • 17. Dnevi izobraževanja, Ljubljana

  13.12.2015

  Po petih letih smo se z našimi Dnevi izobraževanja ponovno vrnili v Ljubljano v Mhotel. Letošnji 17., so potekali od 17. do 18. novembra in kot že prejšnja leta smo tudi letos lahko ponosni na udeležbo, saj se je izobraževanja udeležilo preko 50 udeležencev iz 8 različnih držav.
  Več o ...
   
 • 16. Don Harradine Memorial Trophy

  23.02.2016

  Ponovno se je turnir v spomin na slavnega golfskega arhitekta Donalda Harradina ustavil v Avstriji, tokrat na golf igrišču Bad Kleinkirchheim.
  Več o ...
   
 • Letno prvenstvo golf igrišče Arboretum

  19.10.2015

  Po neumornem treniranju na vadbišču, od zadnjega prvenstva je minilo že leto dni, je ponovno prišel čas, da se vzdrževalci med seboj pomerimo na igrišču. Letošnje prvenstvo smo po povabilu našega člana Lojzeta Burje odigrali na golf igrišču Arboretum.
  Več o ...
   
 • Konferenca FEGGA, Lagos, Portugalska

  22.02.2015

  Z zelo dobro udeležbo preko 80 delegatov iz 21 držav je letošnja FEGGA konferenca potekala na samem jugu Portugalske v mestu Lagos, Algarve.
  Več o ...
   
 • 16. Dnevi izobraževanja, Lipica

  18.12.2014

  Že 16. Dnevi izobraževanja so se leto so odvili v Lipici v hotelu Maestoso. Spominjali se jih bomo po rekordni udeležbi in odličnih predavateljih, ki so napolnili dvorano v hotelu Maestoso.
  Več o ...
   
 • 15. Don Harradine Memorial Trophy

  18.12.2014

  Letošnji Don Harradine Memorial Trophy je gostila Nemčija. Samo en udarec je na koncu odločal o zmagi. Slovenci smo žal morali prehodni pokal prepustiti novemu zmagovalcu.
  Več o ...
   
 • Letno prvenstvo golf igrišče Mokrice

  11.09.2014

  Po muhastem poletju smo v drugem tednu septembra končno dočakali nekaj sonca in v ponedeljek 8.9. smo na golf igrišču Mokrice uspešno izpeljali Letno prvenstvo Združenja.
  Več o ...
   
 • 15. Dnevi izobraževanja hotel Šport, Otočec

  20.12.2013

  Letošnji že 15. Dnevi izobraževanja so se odvijali v hotelu Šport na Otočcu 19. in 20. novembra. Posebej ponosni smo, da nas je z svojim obiskom pogostil predsednik Združenja vzdrževalcev golf igrišč Amerike in hkrati direktor vzdrževanja na golf igrišču Olympic iz San Francisca g. Patrick Finlen.
  Več o ...
   
 • Ekskurzija v Ameriko

  30.10.2013

  Po povabilu Marka Kuhnsa (direktor vzdrževanja golf igrišča Baltusrol) smo se v začetku oktobra odpravili v Ameriko, na vzhodno obalo. Na 10 dnevni ekskurziji smo med drugim obiskali znamenita golf igrišča, kot so Bayonne, Liberty National, Pine Valley, Merion in seveda Baltusrol.
  Več o ...
   
 • 14. Don Harradine Memorial Trophy

  01.10.2013

  Slovenci slavili na 14. Don Harradine Memorial turnirju, ki ga je letos organiziralo ZVGIS, skupaj z golf igriščem Bled.
  Več o ...
   
 • Prvenstvo Združenja, golf igrišče Gradež

  06.09.2013

  Letošnje Prvenstvo Združenja smo po povabilu Marka Prekiča izpeljali na golf igrišču Gradež v Italiji. Za povabilo se mu še enkrat zahvaljujemo. Vreme nam je odlično služilo in na izvrstno pripravljenem igrišču smo več kot uživali.
  Več o ...
   
 
Prvi1234ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.