Informacije

Združenje vzdrževalcev golf igrišč Slovenije

Slovenian Greenkeepers Association

Ulica Milana Majcna 16, 1000 Ljubljana
Slovenia, Europe

Kontaktna oseba/contact person:
Boštjan Zupan (predsednik/chairman)

mobile: + 386 (0)31 202 627

E-mail: info@zvgis.si

 
 
 

Objave

Objave

 

Odgovorno vzdrževanje golf igrišč / Responsible Golf Course Management.

 
 
 

LANGUAGES:

 
 
 

ZVGIS

Združenje je bilo ustanovljeno l.1998. Njen glavni namen je povezovanje, izmenjava informacij in izobraževanje vzdrževalcev golf igrišč, športnih parkov, nogometnih igrišč, pridelovalcev travne ruše, distributerjev sredstev za vzdrževanje travne ruše, najrazličnejših podjetij povezanih z urejanjem okolice, ter drugih, ki si želijo novih strokovnih znanj in izkušenj.

Združenje vsako leto organizira tudi Dneve izobraževanja, ki navadno trajajo dva ali tri dni, udeleži se jih od 50 do 100 udeležencev. Poleg domačih udeležencev nas s svojo prisotnostjo počastijo tudi interesenti iz tujine, ki prihajajo iz 15 različnih držav. Pohvalimo se lahko, da je naše izobraževanje poznano tudi izven slovenskih meja. Zanimanje je veliko predvsem zaradi številnih strokovnjakov, ki predavajo na Dnevih izobraževanja. Poleg priznanih domačih strokovnjakov gostimo profesorje iz drugih evropskih držav pa tudi iz Združenih držav Amerike.

ZVGIS se povezuje in izmenjuje mnenja ter izkušnje tudi z drugimi podobnimi združenji po Evropi in svetu. Tesno sodeluje tudi z izobraževalnimi ustanovami po Sloveniji.

Od leta 1999 smo povezani s Federacijo Združenj vzdrževalcev golf igrišč Evrope (FEGGA) in Združenjem vzdrževalcev golf igrišč Amerike (GCSAA).

V letu 2000 smo sprejeli akt o varovanju okolja, ki ga je izdala FEGGA (Environmental Policy Statement).

V letu 2010 smo postali kolektivni član Združenja športnih centrov Slovenije.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.